Веќе некое време не сме виделе заедничка фотографија на Северина и Игор Којиќ, но одвреме-навреме се појавува „значајна“ порака од обете страни!

6 октомври, 2020
СЕВЕ

Овој пат го испрати Северина. Имено, таа објави фотографија на својот Инстаграм профил и ги истакна стиховите во описот: Чија си толку ничија?

Станува збор за текст потпишан од Стефан Симиќ, кој завршува вака: „Моја и ничија поента. И дури и да припаѓате, најпрво припаѓајте на себе си, сè друго доаѓа подоцна “.
Веќе некое време не сме виделе заедничка фотографија на Северина и Игор Којиќ, но одвреме-навреме се појавува „значајна“ порака од обете страни.

Овој пат го испрати Северина. Имено, таа објави фотографија на својот Инстаграм профил и ги истакна стиховите во описот: Чија си толку ничија?

Станува збор за текст потпишан од Стефан Симиќ, кој завршува вака: „Моја и ничија поента. И дури и да припаѓате, најпрво припаѓајте на себе си, сè друго доаѓа подоцна “.