Заштитни маски и одела од Корона :) Уради сам систем :))))

1 април, 2020
zastitna oprema

Коронавирусот ја тероризира планетата, а некои веруваат дека маската и ракaвиците не се доволна заштита.

Во екот на пандемијата на вирусот Ковид-19, можеме да видиме дека човечката имагинација нема граници и дека идеите за заштитни костуми се разновидни.

Поточно, на еден профил на Фејсбук има фотографии од луѓе во разни „заштитни костуми“.

На некои од нив можеме да видиме луѓе со нуркачки маски, со торби на главите или со сунѓер над носот и устата.

Бидејќи сликата зборува повеќе од илјада зборови, видете ги фотографиите подолу: