АТОМСКА БОМБА ОД ИТАЛИЈАНСКИ ПАРЛАМЕНТАРЕЦ ЗА СЕ ПОВРЗАНО СО КОРОНА ВИРУСОТ И ЖРТВИТЕ ОД ИСТИОТ!

26 април, 2020
naslov

Италија ги лажираше бројките на починати од коронавирус, сè е измама, тврди италијански пратеник.

Погледнете го видеото и работите ќе ви станат многу појасни.