Ал Пачино раскина со 39 години помладата девојка, па најде нова!

14 мај, 2020
ал

Ал Пачино неодамна раскина со 39 години помладата девојка, израелската актерка Мејтал Дихан, а дека навистина сака помлади девојки се потврдило уште еден пат.

Неодамна тој е виден на прошетка со непозната девојка.

Сè уште не е потврдено дали се работи за нова партнерка, но странскиоте медиуми веќе шпекулираат дека е така.