Држела цел мотор на глава!

10 мај, 2020
мотор

Супержена постои и таа живее во Виетнам. Таа зела мотор кој претходно го држеле шест мажи и без проблем го ставила на глава. За да покаже дека тоа не е ништо, таа почнала и да танцува со моторот на глава.