Два базени, огромен двор и внатре 5 купатила: Ѕирнете зад sидовите на новата вила на ЈК од 2,5 милиони €

27 мај, 2020
Насловна

Јелена Карлеуша наскоро ќе се пресели во нова вила со семејството, која Душко Тошиќ ја купи за неа во 2018 година, а која некогаш и припаѓаше на Драган Стојковиќ Пикси.

Вилата се наоѓа во близина на нивниот дом, кој наскоро ќе стане поранешен, во Сењак. Луксузниот имот има два базени – затворен и отворен, две гаражи, како и огромен двор кој е заштитен со sидови, камери и бодликава жица. Исто така, во куќата има дури пет купатила, а она што е интересно е што ќе имаат Јелена и Душко – секој своја бања, бидејќи тоа е, како што порано ни кажа Карлеуша, „тајната на среќниот брак“.

Куќата, како и дворот, моментално е во изградба, па наскоро сè ќе изгледа многу подобро отколку што е сега. Во дворот има и област за скара, а до нив има само една куќа. Погледнете ја куќата на семејството Карлеуша-Тошиќ, што е договорено, во галеријата подолу.