Филмови со танцување каде жените не се тргнуваат од пред телевизор

30 април, 2020
Naslovna

Ги гледавме сто пати, но ако се случи да наидеме на некој од овие филмови на телевизија, нема да можеме да се одвоиме од екранот. Составивме список на филмови со игри, танц и музика кои секогаш ќе ни го подобруваат денот.

1. Dirty Dancing

2. Flashdance

3. Shall we dance?

4. Billy Elliot

5. Footloose

6. Saturday night fever

7. Magic Mike

8. Grease