Целиот свет навива за овој дечко: КРАЛ кој се вљуби во самоизолација!

17 април, 2020
muvanje

Излегол на балконот, а видел како девојка игра на кровот од некоја зграда и еве што направил!

Twitter побудале поради ова случување во време на вакви тешки моменти.

Станува збор за човек со име Џереми Коен и убавица чиј идентитет сè уште не го знаеме.

Џереми е ариканец кој ги почитува правилата на самоизолација. Единствениот излез е неговиот балкон, од кој виде еден ден, на покривот на една зграда преку улицата, „симпатична бринета“.

„И мавтав и тоа запали“, изјави Џереми на Twitter и им порачува на следбениците дека е подготвен за следниот чекор,

Кога убавицата повторно излезе и се качи на покривот, Џереми испрати дрон на кој го запиша телефонскиот број. Неколку минути подоцна, од неа дојде порака.

Тој сега бара совет од Twitter, за да го направи следниот чекор.

Погледнете го видеото!