Јелена кажа ДОСТА – проблеми во фамилијата Џоковиќ

16 мај, 2020
2224105_screenshot-2_ls

Јелена Џоковиќ, сопруга на најдобриот српски тенисер, откри дека нејзиниот сопруг сака да имаат уште деца, покрај 5 годишниот Стефан и 3 годишната Тара.

Во интервју со Греам Бенсигер парот проговори за бројни детали од нивниот живот, за нивниот брак, а Јелена откри што и паѓа најтешко во бракот со Новак.

На прашањето дали сакаат уште деца Новак веднаш одговорил да, додека пак Јелена се изјаснила дека не би сакала повеќе да раѓа.

  • Тоа е тешко прашање бидејќи моментално сум задоволна со двете деца, а верувам и ние како пар сме задоволни со нив – рекол Новак нагласувајќки дека на ова прашање одговорил како политичар, но при тоа и додал:
  • Живото е полн со изненадувања. Благословени сме со два ангела од кои учиме многу за животот.

Јелена истакна дека многу труд вложила во својот маж и децата и дека нејзиниот одговор на тоа прашање за сега би бил не .

– Целата сила ја вложуваме во воспитувањето на децата. Јас сум посветена на нив и им се предавам во целост, а и Ноле ми е како дете бидејќи бара многу внимание. Имам полни раце работа и мислам дека повеќе нем и треба. Го разбирам Новак бидејќи заради неговата кариера пропушти многу од растењето на децата и верувам дека поради тоа сака уште едно откако ќе ја заврши истата. Нема да кажам не, ако животот ни го донесе, но ќе нагласам дека мојот избор е не – изјави Јелена Џоковиќ