Кејт ги наследила актерските гени од мајка и! Родила 3 деца во 3 различни врски, а еве како изгледа

5 мај, 2020
Naslovna

Во една од нејзините последни објавувања на Инстаграм, таа на сторито без шминка и надвор од кревет: „Ќе се запрашате … Всушност, јас веќе знам што мислите … Што правам во кревет во 19:30 вечер? Пијам Маргарити…тоа правам” рекла таа и го покажала негуваното лице, каде секако предизвика лавина од коментари од нејзините фанови.

Патем, Кејт се важи за голема убавица, која брзо ја врати својата линија веднаш по третото раѓање во 2019 година. Актерката има три деца од три врски – Рајдер, Бингам и Рани.