Ким Кардашијан деновите ги поминува во жестока расправија со допругот: Толку и иде на живци што не може ни да го гледа

9 мај, 2020
Насловна

Ким Кардашијан сега има многу време за квалитетно време на брак со Канје Вест за време на карантинот. Но, се чини дека тоа е проблемот, затоа што брачната двојка не престанува да се расправа.  

Имено, Ким и Канје ги поминуваат деновите во целосно одделни делови од куќата, со цел да избегнат постојани кавги и да го зачуваат бракот.  

„Ким и Канје постојано расправаат во текот на оваа пандемија. Ким не може да издржи да биде заклучена во куќа со сопругот и децата“, изјави извор за „The Sun“.

Таа е фрустрирана од однесувањето на нејзиниот сопруг и смета дека тој не придонесува доволно и дека не е одговорен што се однесува до семејството. Деновиве, тие држат одделни страни на куќата, така што работите се што е можно повеќе цивилизирани “.

Уште минатиот месец, светските медиуми тврдеа: „Ким и Канје постојано расправаат. Ким е ужасно вознемирена од однесувањето на нејзиниот сопруг“.

Поради тоа, Канје ги собра децата и ги однесе во Вајоминг, така што Ким ќе има малку повеќе време само за себе.

„Ким ги сака своите деца, но како и секоја мајка, и треба време за себе. Треба одмор од децата и од постојаното викање низ куќата“, тврди изворот.

Двојката има четири деца: Норт, Сеинт, Чикаго и Псалм.