Кога сопствениците земаат ножици во рацете,шишањето на кучиња во карантин изгледа вака!

14 мај, 2020
Naslovna

Видовме како изгледа кога луѓето во отсуство на фризерски услуги се средуваат сами, а сега ќе видите како изгледа кога сопствениците ги негуваат своите кучиња.

Сега им е јасно дека работата  не е многу лесна и, судејќи според овие кучиња, не можат да чекаат да се подобрат за некого.

Погледнете ги фотографиите што го натераа целиот свет да се смее!

https://twitter.com/kriswernowsky/status/1241406891554725888?s=20