Минијатурното бикини ги шокираше клиентите: „Како ништо не испаѓа од неа “

26 мај, 2020
Наслован

Иако е дискутабилно дали ќе одиме на одмор ова лето, модните брендови рекламираат бикини на своите веб-страници. Задачата да се истакне меѓу конкуренцијата оваа година е уште потешка.

Еден производител на бикини е толку мал што корисниците коментираат дека „ќе пукне за две секунди“.

Манекенката Клои Саксон го рекламирала на својот Инстаграм профил, а нејзините обожаватели заклучиле дека бикинито не покрива многу.

Покрај жиците што ги поврзуваат минијатурните парчиња ткаенини кои се целосно транспарентни, ткаенината не ги покрива целосно ниту кривите на Клои.

„Која е поентата на тоа бикини?“, И „Можеше да носи градник“, се само два од многуте коментари во иста насока.

„Јас би сакал да знам како таа ткаенина останува на вагината и ништо не испаѓа од тоа“, коментирала трета…