Андреа Бочели запеал со синот Матео, ќе се наежите од изведбата

22 април, 2020
Насловна

Легендарниот тенор Андреа Бочели и неговиот син, Матео, гостуваа во шоуто на Џејмс Кордон, а заедно ја изведоа песната Fall On Me. Колку звучи обединет еден од најголемите гласови на оваа ера и неговиот наследник може да го погледнете и ислушате подолу.

“Како и неговиот татко, Матео има одличен талент, одлично дуо”

” Андреа и Матео Бочели ја покажаа страста и гордоста на Италија во нивниот настап. Тие се апсолутно фантастични “

” Каков татко таков син мора да има изглед и талент во семејството “

“Ова е една од најубавите песни што некогаш се напишани. Двајцата се рај заедно”

“Колку што имаат прекрасни гласови, има нешто во нивното дуо што е уште попривлечно”, беа само некои од коментарите.