Парот кој сите го обожаваат се венчале тајно! Тетоважата на неговата рака ја откри правата вистина

8 мај, 2020
Naslovna

Според странските медиуми, се чини дека Џиџи Хадид и Заин Малик се венчале во тајност, а тоа го потврдува и новата тетоважа на раката на музичарот.

Имено, обожавателите забележале дека Заин имал некои зборови напишани на неговата рака, па направиле обид и сфатиле дека станува збор за песната „Оженет“ од Кејхил Гибран.

Тој истетовирал еден стих од песна што често се чита на свадби наместо завети, поради што многумина мислат дека е посветена на неговиот брак со манекенката.

„Пејте и играјте заедно и бидете вредни, но оставете си меѓусебно и бидете сами“, се вели во стихот што Зејн го истетовирал на раката.

Оваа вест ги израдува нивните фанови, кои се уште се под впечаток на бременоста на Џиџи, што таа неодамна и јавно ја потврди.

– Јасно е дека сакавме да го објавиме ова на свој начин, но ние сме многу возбудени и среќни и благодарни сме на сите за своите љубезни желби и поддршка – рече Џиџи во интервјуто.