Пејачката до покажала телото во костим за капење, но не им се допаѓа на сите! Се здебелила!

4 мај, 2020
Naslovna

Деми Ловато ја објави фотографијата во костим за капење, а многумина го коментираа изгледот во коментарите.

Пејачката ги покажа и дополнителните килограми кои успешно ги криеше со едно парче костим за капење. Некои пејачки напишаа дека изгледа прекрасно, но имаше и малициозни коментари во кои се наведува дека Деми имала прекумерна тежина.