Пентагон официјално објави три снимки од НЛО?

29 април, 2020
Naslovna

Американскиот Пентагон објави три видеа на кои се гледаат американски воени пилоти кои наидуваат на неидентификувани летачки објекти.

На снимката, на која претходно и беше одземено доверливост, се прикажани мистериозни авиони без крилја кои летаат со хиперсонична брзина без никаков погон, направени во 2004 и 2015 година, според британската гарда. Зрнестите видеа, за кои Пентагон велат дека прикажуваат необјаснети воздушни феномени, се откриени пред јавноста, no некои веруваат дека тие прикажуваат вонземски летечки објекти.