Се пушташе на убава девојка во метрото, не можеше да поверува кога сфати која е таа

11 мај, 2020
Naslovna

Сопственикот на ресторан, Мануел Де Лос Сантос, му се оствари сон – се запозна со славна личност во која беше заљубен.Но, тој не ја препозна.

Неговата симпатија од светот на богатите и славните е актерката Ванеса Хадгенс, а ја запознал во метрото. Ванеса танцуваше, а Мануел лесно и се придружи.

Иако снимањето на нивниот танц е направено пред две години, оваа недела на TikTok го сподели неговиот пријател Карлос Хулио Морило и стана таков хит што самата Ванеса реагираше на тоа.

Како што објасни Карлос во видеото, Мануел забележала убава девојка танцува во метрото и joined се придружила, не сфаќајќи дека е позната актерка. После танцот, заедно се качиле во возот.

„Се претставивме  еден на друг и почнавме да разговараме“, рече тој за „Бјуз Фјуд“.

Сè се одвиваше толку добро што Мануел реши да ја испроба среќата.

„Тој започна да флертува со неа, но таа му рече дека има момче“, рече Карлос.

Откако и пришле обожаватели и побарале да се фотографираат со неа, Мануел свати всушност со кого разговарал.

“Повеќето луѓе не веруваа дека он не ја препознал. Некои други мислат дека и видеото е наместено” додаде Карлос.