„Славни фраери“ кои со необичната карактеристика која ја имаат изгледаат привлечни!

2 мај, 2020
hari

Физичката привлечност која ја чувствуваат жените кон мажите не е резултат на физичка карактеристика и најчесто привлечноста не се должи само затоа што мажот е убав.

Сепак, понекогаш некои специфични карактеристики кај одредени мажи се оние што ги прават поинтересни од другите. Значи, има многу жени кои едноставно обожуваат – „природна црвена коса“.

Според истражувањето, само два проценти од светската популација има ваква коса што е резултат на мутација на гени.

Додека жените со ваква коса отсекогаш биле познати како посебни и привлечни, мажите со ваква коса не биле секогаш сметани за убави и привлечни.

Сега тоа се смени, а според неколку анкети, пејачот Ед Ширан е главниот виновник. Поточно, со оглед на тоа што ја освои светската музичка сцена, популарноста на мажите со „природно црвена коса“ расте и жените сега гледаат позитивно на оваа впечатлива карактеристика. Дамите кои отсекогаш ги сакале овие специјални мажи, не треба да бидат убедени во нивната привлечност.

Погледнете дел од познатите кои изгледаат многу секси со ваква коса.

Slavni riđokosi muškarci - 7
Damian Lewis, zvijezda serije