Бред Пит е благодарен што Џоли ги направи овие можни специјални моменти додека е во изолација

24 април, 2020
Naslovna

Додека Бред Пит не оди во карантин со поранешната сопруга Анџелина Џоли, тој помина многу време со целото семејство – нешто што никогаш не го очекуваше пред неколку месеци. Поранешниот моќен пар помина низ многу јавен расцеп, во кој беа вклучени многу незгодни битки на суд за имот и права за посета на нивните деца. Сепак, во одреден момент, дуото ги стави своите деца на прво место и спогодбено ги разработија своите разлики. Вознемирувачката пандемија на коронавирус турка милиони луѓе да размислуваат за нивните избори.

Извор изјави за Холивуд Лајф дека Бред го користи ова време на карантин за да се поврзе со своите шест деца – Маддокс, Пакс, Захара, Шилох, Вивиен и Нокс – и е благодарен што Анџелина го направи ова можно.

Лицето кое го знае ова изјави за медиумите: „Бред е поблизок од кога било со своите деца и продолжува да ги гледа за време на карантинот. Тие сè уште поминуваат многу квалитетно време со него, всушност повеќе отколку што имаат долго време затоа што сите остануваат на едно место. Ниту Џоли, ниту Бред не се на локација за снимање во моментов, а децата не ги гледаат своите пријатели или не излегуваат да одат на воннаставни часови, така што на некој начин, ова значи уште поквалитетно време за сите нив. Бред го негува своето време со своите деца, така што големата сребрена обвивка во ова лудо време е поквалитетно време со нив “.

Изворот вели: „И Бред и Анџелина го сфаќаат сериозно ова и ги следат сите упатства за да бидат сигурни дека сите се колку што е можно заштитени. Децата не им недостасуваат на своите пријатели и на сите свои активности, но добро се снаоѓаат затоа што се премногу блиски. Тие се навикнати да имаат места каде што се имаат само едни со други да си играат, така што тие се подобро подготвени за ова отколку многу деца “.