Дали Тејлор Свифт ги мести Селена Гомез и Џо Алвин?

26 април, 2020
селена 2

Дали Тејлор Свифт се обидува да и најде момче на Селена Гомез? Откако Селена Гомез го издаде својот албум „Ретко“, многу луѓе се загрижени дека нејзиното раскинување со Џастин Бибер не само што и донело емотивна загуба, туку и ја оштетило. Во секоја од нејзините песни има многу емоции и тага, но сега изгледа дека Телјор ќе ја реши оваа ситуација набрзо и ќе и помогне да најде нова љубов.

За 4ти мај 2020 во изданието Life & Style беше највено дека Тејлор и закажува состаноци со момци на Селена, па дури дека сака да ја спои со нејзиниот пријател Џо Алвин. Па Тејлор највеќе ужива во оваа улога на „спојувач“.

Јасно е дека таа откако раскина со нејзината најголема љубов е во тешка ситуација и сега е вистинско време ова да се промени. Таа поминува доста време сама и работејќи на себе. Свесна е кој биле сите проблеми со Џастин и полека ги надминува.

Дали вие мислите дека Селена доволно време помина сама и дека треба да се впушти во нови љубовни анавтури?