Овој детаљ таа го криеше од јавноста! Дознајте за најтурболентниот однос на Џенифер Анинстон!

22 април, 2020
profimedia-0300938304

Никој не знаеш што се случува.

Приватниот живот на Џенифер Анистон отсекогаш ја интересира јавноста. Како и да е, интересно е што 51-годишната актерка крие детали за нејзиното семејство „како змијата нозете“, па многу малку се знае за нив. На пример, само неодамна светот дозна дека Џенифер повеќе од 15 години била во сериозна расправија со нејзината мајка, актерката Ненси Дау, која почина во 2016 година на 80-годишна возраст. Дури кон крајот на минатата година, таа кажа за нивната врска, признавајќи дека откако размислила за тоа, сфатила дека нејзината мајка сепак не била ку ***.

Сепак, во минатото, Џен и мајка и не беа во добри односи, а сето тоа започна кога Ненси ја објави книгата „Од мајка и ќерка до пријателите„. Мемоар, во која таа ги изнесе на површина сите приватни детали од нивната нестабилна врска која траеше 15 години, а во тој период славната актерка и нејзината мајка не кажаа ниту збор. Објавувањето во книгата ја повреди толку многу Џенифер, што според извештаите на медиумите, токму затоа решила да не ја покани мајка си на свадба со нејзиниот веќе поранешен сопруг Бред Пит, што се случи пред 20 години.

Џенифер тврди дека таа била длабоко повредена и имала тешко детство заради нејзината мајка, затоа што Ненси била „емотивно исцедена“ од пропаднатиот брак. „Таа беше една од оние жени кои велеа:„ Душо, погрижи се за себе “ „Душо нашминкај се малку “ и сите оние чудни фрази што ги паметам уште од детството“.

Таа го кажуваше тоа затоа што ме сакаше. Таа не се обиде да биде лоша и не знаеше колку ќе ме повреди и колку пари ќе потрошам за да ги вратам последиците од нејзиното однесување, истакна Џенифер, додавајќи дека дури сега гледа и разбира колку тешко нејзината мајка се справила со предизвиците на самохраното родителство. „Мислам дека се однесуваше најдобро што можеше, правејќи се најдобро што знаеше, се бореше финансиски и се обидуваше да продолжи да се навикне без сопруг. Да се биде самохрана мајка во 80-тите години, сигурна сум дека е прилично чудно “, изјави Џенифер.