Слики од познатите со нивните родители и баби и дедовци кога биле на иста возраст – Кој изгледа подобро и кој наследил и повеќе?

23 април, 2020
NSLOVNA

Да имате познати родители доаѓа и голема привилегија, не само затоа што имате отворени професионални врати пред да ви дадат можност отколку некој друг што може да очекува. Некои од овие познати деца го наследуваат изгледот на нивната мајка и татко, покрај нивните талени, а најреќните ги наследиле целосно.

Од друга страна,  некои од нив решиле да бараат друга кариера, која не е покриена медиумски.  Ќе се изненадите колку познати личности личат со своите деца.

Принцезата Дијана и Принот Вилијам на 36 год

Кетрин Зета Џонд и Карис Зета Даглас на 14 години

Грејс Кели и Камила Готлиеб на 20 год

Лори Лохин и Оливиа Џејд на 16 год

Пи Диди и Џеси Џејмс и Д’лила Стар на 11 год

Френк Синатра и АЈ Ламберт на 34 год

Пеги Липтон и Рашида Џонс на 30 год

Мини Рипертон и Маја Рудолф на 29 год

Принцезата Диана и Принцезата Шарлота на 2 год

Дориа Рагланд и Меган Маркл на 23 год

Џони Деп и Лили Роуз Мелоди на 18 год

Лук Пери и Џек Пери на 21 год

Лени Кравиц и Зои Кравиц на 20 год

Ким Бесинџер и Ирена Болдвин на 20 год

Том Хенкс и Колин Хенкс на 25 год

Голди Хоум и Кејт Хадсон

Мартин Пин и Чарли Шин на 28 год

Дин Мартин и Александар Мартин на 27 год