25 идеални начини да ги иксористите старите ХУЛАХОПКИ (ВИДЕО)

1 јули, 2020
hulahopki

Намесо да ги флите, искоритете ги во домот за различни работи.

Животниот век на хулахопките не е долг, но наместо да ги фрлите кога ќе се искинат, искоритете ги. Поради својата еластичност , старите хулахопки може да ги искористите на различни начини.

Од кујната до купатилото, ви претствуваме 25 оригинални начини да ги искористите старите хулахопки.

погледнете го видеото: