Генијален трик- Како да направите бебето да не се мрда додека му менувате пелена!

19 април, 2020
2020_04_kako_spreciti_bebu_da_se_mrda_dok_joj_menjate_pelene_316076482

Трикот кој се појави на TikTok ќе им се допадне на сите родители кои имаат немирни бебиња.

Промената на пелени бара концентрација и посебни вештини, особено кога вашето дете е во фаза на постојано вртење, односно мрдање.

Една мајка открила паметен и едноставен трик што ја прави оваа задача многу полесна. Воодушевени родители се прашуваа како никогаш не им текнало за оваа идеја.

Ерин Биес објави на TikTok снимка од сопствената реакција на трикот и се запраша како не знаела за тоа додека нејзините деца носеле пелени.

Ви треба само бебешко боди. Погледнете:

https://www.tiktok.com/@biestmodedrinksketones?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.yumama.com%2Fvesti%2Fzanimljivosti%2F37758-kako-spreciti-bebu-da-se-mrda-dok-joj-menjate-pelene.html&referer_video_id=6815259737572068613