5 типови на жени кои е подобро да ги избегнувате: од машки агол!

19 април, 2020
Naslovna

Еве за жени станува збор:  

Феминистка – страшен вид на жена. Таа студира статистика на семејно насилство; редовно оди на разни протести за правата на жените; горчливо кукање кога некој ќе рече писател итн.

Кој не разбра – овој вид на жена е невозможно да се остави затоа што што и да правите, ги кршите нејзините човекови права. Значи, откако ќе стапите во контакт со неа, ќе мора да се ожените со неа – немате друга.  

Спортски тип – постојат два вида:  

Професионални спортисти – нема ништо поважно од нив од тренинг и натпревар, а главната личност во нивниот живот е тренерот – никогаш дечкото.

Другиот вид е фитнес девојки – тие одат во теретана со една цел – да најдат дечко за себе. Бидејќи имаат широк избор, тие често ги менуваат момците. Кога се дружите со девојка која е спортски човек – нема релаксација, бидејќи изгледот е најважен.

Спонзоруша – типот на девојка кој сите го знаеме не е за нас, но некако секогаш завршуваме со неа. Таа девојка е добра што ги има првите два до трисостаноци. Вие воопшто не можете и замерите  а потоа толку: сфаќате дека таа вади пари од вашиот џеб како волшебник и ја гледате и не разбирате ништо.

Психо – не ви треба диплома за да разберете дека е психо. Со првите грчеви во врската, таа се заканува дека ќе скокне од мостот, ќе ги пресече вените, ќе плаче за секоја мала работа и сè додека не го добие она што го сака. Тука имате две опции: Или почекајте и слушајте што зборува, како на пример: „Не ти е грижа за мене, егоисто!“  Или да се предадете и да и дадете се што сака.

Иако има трет исход: девојката е навистина психотична, ќе направи некои глупости со кои ќе мора да живеете до крајот на животот. Затоа – изберете ги девојките мудро!  

Манијак на Инстаграм – Сè што таа прави, сè што вие правите (како нејзино момче), мора да биде фотографирана и објавена уредно на Инстаграм. Таа секој ден објавува милион објави, опсесивно брка нови следбеници. Полошиот дечко од маникирот на Инстаграм, е манијакот на Твитер. Овој вид девојка ја носи најинтимната приказна на Твитер, и не се плаши да ја сподели својата најнова приказна за вас со пријателите.