Овој тренд на долги панталони-шорцеви се всушност супер шик

1 мај, 2020
Naslovna

Долги, навистина долги шорцеви се носат. И ако мислевме дека ќе се појави еден тренд за кои не се надевавме дека ќе се појави, дефинитивно би било ова. Една работа е што навистина ќе гледаме да се носи ова лето,  особено по долгата зима и сега во моментов со карантинот.

Ова се најубавите долги шорцеви кои се појавија и се многу шик. Најголемата работа е што се помогна во каузата на секоја шик уличен стил на ѕвезди кои тотално се препуштија на овој тренд.

Шорцевите на прв поглед изгледаат како бермудите и килотите да имаат дете. Некои се над колената, додека останатите одат до доле, но тие се премногу комфортни, скромни и полирани. Би можеле да се комбинираат како работна облека со некоја иста во налик блуза.

Во продолжение погледнете во галеријата за што станува збор.