Замаглените прозорци во автомобилот се минато: Еве како да го решите овој проблем!

8 октомври, 2020
zamagljena-stakla-na-autu

Кога врне постојано (како што е случај овие денови) во вашиот автомобил прозорците постојано се замаглуваат. Точно е дека новите автомобили со климатизација можат брзо да ги одмаглат прозорците, но додека автомобилот не работи, климатизацијата не работи, а влагата се кондензира внатре, па дури може да се случи да остане и да оштети делови од автомобилот Еве што ви е потребно за да го решите овој проблем: Zamagljeni auto Автомобил со замагледни прозорци Čarapa bez rupa

Еден пар чорапи

Silikonski pijesak za mačke

Песок за мачки

Следете ја постапката:

Čarapu je potrebno napuniti do gležnja
Napunjanu čarapu umetnite u drugu čarapu
Čarapu smjestite negdje u unutrašnjost automobila npr. ispod sica

Вака наполнетата чорапа сместете ја под седиштето