Живеете во куќа и се плашите од змии? Овој прашок го има во секој дом, а змиите од него бегаат како луди!

2 јуни, 2020
1894803_profimedia0194400709_ls

Доаѓа летото, а со тоа и наездата на змии. Овој прашок ќе ви помогне да ги отстраните од својот двор.

Сите имаме слушнато за сода бикарбона, но можеби не и дека штити од змии. Правот од сода бикарбона расфрлете го низ дворот и на тој начин ќе ги истерате змиите.