Луда или дрогирана? Полугола жена се качи на хаубата на џипот, а потоа се искачи и на кровот! (ВИДЕО)

4 јануари, 2021
868829_n1_ls


Ние знаеме и не се сомневаме дека сообраќајните ситуации можат да бидат ризница на незамисливи работи. Сепак, тоа што пешак може да нè нападне додека возиме е веќе новина.

Овој возач доживеал шок на патот, кога неговиот автомобил бил окупиран од девојче, без намера да го остави на мира. Тој сега се вози со пешак на хаубата!