НЕ СТЕ НИ ПОМИСЛИЛЕ ДЕКА МАШИНАТА ЗА САДОВИ ГО МОЖЕ ОВА! Една жена покажа трик со кој се зголемува нејзиниот капацитет! (ВИДЕО)

26 март, 2021
masina

Не ги собира сите садови? Ги собира ако го направите ова!

Машината за миење садови е една од омилените апарати за домаќинство бидејќи го извршува досадното миење садови наместо нас, додека ние можеме да правиме поважни или забавни работи.

Полнењето на машината е сé уште мака за многумина, особено ако имаат многу големи садови кои никогаш не се вклопуваат во преградите. Но, постои трик за кој малкумина знаат и ја прави оваа работа многу полесна!

Лиз Амаја е Австралијка која на Instagram им ги „отвори очите“ на луѓето ширум Светот!

Лиз покажа лесен начин како да „пикнете“ сè што сакате во машината, бидејќи има скриена опција што многу луѓе дури и не ја забележуваат кога ја купуваат и инсталираат машината.

Лиз покажа како го става плехот за печење во долниот оддел, но тогаш не може да ја затвори машината затоа што плехот е превисок. Потоа, таа паметно ја подигна горната преграда, што всушност може да се движи и да ослободи простор за високи садови!

Повеќето машини ја имаат оваа одлика, но повеќето луѓе не знаат за тоа или никогаш не ја пробале. Ова е докажано со коментар на една жена – „Не можам да верувам дека ми требаа 36 години да дознаам за ова“!

Погледнете!