Ако мислите дека ова е лесно, направете се без пауза: 10 минути интензивни вежби за зајакнување на рацете (ВИДЕО)

19 април, 20220
Fitnes-10

Патот до извајани раце не е лесен

Иако на прв поглед изгледаат едноставни, вежбите за зајакнување на мускулите на рацете може да бидат многу напорни.

Ви предлагаме сет од многу ефикасни вежби во траење од 10 минути, а од дополнителни средства ви треба еден тег или шише вода.

Обидете се да го одработите тренингот до крај и ќе видите колку се напорни овие вежби.

Но, напорот ќе се исплати кога ќе добиете затегнати мускули во вашите раце.

Почнете да вежбате!

Погледнете го планот за тренинг:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi