ДА НЕ Е МАЛКУ? Велат дека ИДЕАЛНИОТ СЕ*С трае ТРИНАЕСЕТ минути: Дали се согласувате со оваа констатација?

22 февруари, 20220
2916129_stockphotosurprisedfunnycoupleinlovelyinginthebed364449851_ls

Дали мислите дека идеалниот секс е оној кој трае цела ноќ?

Некои би рекле „да“, но сепак, најновото истражување покажува дека потребни се само седум до тринаесет минути за да се постигне оргазам и целосно уживање.

Истражувачите дошле до овој заклучок кога го поделиле сексуалниот однос на интервали, од почетокот на пенетрацијата до ејакулацијата и ги означиле како прекратки, предолги и пожелни.

seks

Сексот кој трае минута до две е премногу краток, а сексот кој трае од 13 до 30 минути е предолг. Ако не се согласувате со овие бројки, пронајдете го вашиот идеален тајминг и занемарете ги истражувањата. Па кој колку сака – нека избере.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi