Делува лесно, зар не? Обидете се без пауза да го завршите овој 10-минутен тренинг!

26 февруари, 20220
Fitnes-12 (1)

Пуштете ја омилената музика и почнете да вежбате…

Изгледа лесно и опуштено, нели?

Па, не е така и затоа ви предлагаме сет на вежби во траење од 10 минути.

Жестокиот ритам е загарантиран од првиот момент, а вие се трудите целиот тренинг да го одработите до крај, без паузи.

Тоа е исто така добар начин да проверите колку сте добри и до каде ви е кондицијата.

Погледнете го планот за обука:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma