МАЖИТЕ НИКОГАШ ПОИСКРЕНИ – ОВА СЕ ТРИТЕ ОСОБИНИ ШТО ГИ БАРААТ КАЈ ЖЕНИТЕ: Врската со таквите е загарантирана, па дури и бракот!

20 јуни, 20220
Screenshot_6

Мажите одговараа на прашањата кои квалитети се потребни за постојана партнерка, а во продолжение дознајте ги топ трите изгласани!

 

 

 

Трите особини се најмногу изгласани, а како што наведоа, ако ги има жената, спремна е да застане на лудиот камен. Еве ги карактеристиките:

 

 

Семејно ориентирани

Колку и да изгледа несериозно, за секој маж е важно жената да биде фокусирана на семејството и максимално посветена. При изборот на партнерка за „сериозно“, мажите размислуваат за тоа каква би била таа како мајка, бидејќи им е исклучително важно која личност утре ќе ги одгледува и воспитува нивните деца. Ако сакате да го освоите машкото срце, треба да покажете дека го цените семејството како институција и ги негувате односите со вашите пријатели.

 

 

Шармантна

Шармантните жени се многу попривлечни за мажите од оние кои се арогантни, претенциозни и се преправаат дека се недопирливи. Харизмата најмногу ги освојува. Физичкиот изглед ги привлекува, но ако не сте духовити, забавни и позитивни, нема да останат долго во врска со вас.

 

 

Амбициозни

Безусловната поддршка за мажите е од големо значење, па логично е да бараат жена која ќе им ја обезбеди. Најдобро чувство за тоа имаат жените кои се вредни, успешни, амбициозни, полни со нови идеи. Мажот сака да види дека жената има јасна визија за нејзината иднина кон која се стреми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi