Не го очекувавте овој одговор: Знаете ли кој најчесто ужива во интимните односи?

9 февруари, 20220
Screenshot_5

Сигурно некогаш сте се запрашале кој најчесто води љубов

 

 

Дали се тоа оние кои само се забавуваат или оние кои веќе се во брак?

 

Русокоси или бринети?

 

Слободни или зафатени?

 

Дали луѓето можат да се поделат на оние кои имаат секс и оние кои немаат воопшто?

 

Научниците велат дека можат – статистиката не лаже.

 

Истражувачите спровеле студија меѓу Европејци од различна возраст и пол, прашувајќи колку често имале секс во последните три месеци и дали биле во врска. Резултатите беа како што следува.

 

1 место

 

Се покажа дека разведените кои имаат нов постојан партнер, но не живеат заедно, најчесто имаат секс. Нивните врски се многу страсни и полни со емоции, што не е чудно, бидејќи тие веќе поминале „доволно“ и точно знаат што сакаат и како да стигнат до таму.

 

2 место

 

На второ место се најдоа луѓето кои никогаш не биле во брак или вонбрачно, што значи дека живеат заедно, но во исто време имаат постојан партнер со кој не го делат просторот за живеење.

 

3 место

 

Оваа група е окупирана од разведени луѓе кои живеат со партнер.

 

4 место

 

На четврто место се невенчаните мажи и жени кои имаат постојана врска. Имаат само „просечна“ количина на секс.

 

5 место

 

На петтото место се оние во брак. Не е ни чудо, бидејќи имаат толку многу обврски и грижи, поради кои речиси и да немаат време за „акција“.

 

6 место

 

На претпоследното место се разведени лица без постојан партнер, кои повремено успеваат да најдат секс без обврски, но доста ретко.

 

7 место

 

Листата ја затвораат самците кои немаат постојан партнер и кои избираат живот на потполно самци. Тие имаат најмалку секс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi