Розите се прекрасни, но не заборавајте на овие жени: Филмови кои треба да ги погледнете на 8-ми март

8 март, 20220
Screenshot_8

Светот се трудеше малку повеќе да ги запомни. А ова се примерите

 

On the Basis of Sex, 2019

 

Suffragette, 2015

 

Battle of the Sexes, 2017

 

Iron Jawed Angels, 2004

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi