Скокање и жесток ритам до крај: 15-минутни вежби кои согоруваат калории како од шега

31 март, 20220
Fitnes-19 (1)

Кој вели дека вежбањето мора да биде монотоно и со точно одреден редослед?

Ви предлагаме сет на вежби во траење од 15 минути, а тука е клучниот ритам како и многу скокање.

Авторот на оваа програма тврди дека вежбите се наменети за брзо согорување на калории.

И ова е одличен начин да тренирате и да се забавувате.

Погледнете го планот за тренинг:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi