Со труд и упорност до манекенска линија: 10 минути супер вежби за мускулите на нозете (ВИДЕО)

12 март, 20220
Fitnes-8

Зајакнете ги нозете и затегнете ги мускулите на бутовите

Затегнувањето на мускулите на нозете бара постојана работа и упорност.

Ова особено се однесува на мускулите на бутовите, кои многумина ги занемаруваат.

Затоа ви предлагаме сет од многу ефикасни вежби во времетраење од 10 минути.

Можете да ги правите секаде.

Излезете од зимскиот сон!

Погледнете го планот за тренинг:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi