Усните, носот и ушите кажуваат се: Според експертот, цртите на лицето на мажот откриваат каков е во врска!

19 март, 20220
ljubav-5 (1)

Според Џин Ханер, не е неопходно да се влегува во врска со маж, па дури и да се разговара со него, за да се утврди во каква врска е тој.

Ханер е експерт за разбирање на цртите на лицето и автор на книгата „Мудроста на лицето: Променете го животот со кинескиот метод на читање од лице“. Таа тврди дека одредени карактеристики забележливи на машкото лице можат многу да кажат.

Џин Ханер го црпи своето знаење од триесетгодишното проучување на кинеската традиционална духовност и медицина, принципите на здравје и рамнотежа.

Таа тврди дека човечкото лице е одраз на тоа кои сте навистина, одвнатре. Тој вели и дека постојат карактеристики кои се апсолутно пожелни за мажот (што не значи дека мора да бидат привлечни).

Од друга страна, постојат карактеристики кои укажуваат на лоши и непожелни особини, па затоа мажите со такви црти на лицето треба да се избегнуваат доколку имате желба за сериозна врска.

Ханер истакнува дека сите жени треба да внимаваат на машките усни, носот и ушите. Еве што велат, според неа, некои физички карактеристики.

Голема уста и полни усни

Џин препорачува доколку барате емотивно и чувствително момче, во следната потрага по партнер побарајте маж со полни усни и/или широка уста. Сепак, таа советува и претпазливост, бидејќи ако долната усна е поголема од горната, тоа може да укажува на фактот дека тој е женкар.

– Тоа е знак дека мажот е похедонистички и склон кон неверство – тврди таа и додава дека горната усна, ако е подебела од долната, укажува на драматична личност.

Тенките усни, пак, укажуваат на тоа дека мажот е ладен и незаинтересиран.

Коскениот нос и вдлабнати образи

Ваквите карактеристики, според Џин Ханер, укажуваат на „духовното богатство“ на една личност. Тоа би значело дека мажот е верен, принципиелен и многу веројатно религиозен.

Големи уши

Големите уши укажуваат на маж со високо ниво на самодоверба, авантурист и личност која е љубител на забава и ризик. Џин додава дека линијата на косата, ако оди веднаш зад ушите, укажува дека не е љубител на правила и рутина.

Внимавајте дали неговите уши се зашилени, бидејќи ако се, тоа е личност чии емоции брзо бледнеат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi