Шест начини на кои мажите велат ТЕ САКАМ без да кажат ниту збор

13 февруари, 20220
110768101962050b0d0f4b0810769471_640

Не се сите мажи исти кога станува збор за искажување чувства. На некои им е тешко да ги изразат своите емоции. Како тогаш да знаете дали вашиот партнер ве сака, дури и ако никогаш не ви го каже тоа.

Прочитајте ги невербалните знаци што ви ги испраќа.

  1. Неговите бакнежи се долги и страсни

Кој не сака долг бакнеж? Кога тој е оној кој иницира вакви бакнежи и се чувствува страста секогаш кога ќе го направи тоа, јасно е дека е многу возбуден кога е во ваша близина.

  1. Сака да ви биде во близина

Знаете колку е досадно кога ви се приближува некој што не ве интересира? Сосема спротивно е кога некој што го сакате има тенденција да биде поблиску до вас од другите луѓе.

  1. Се смешка откако ќе ве бакне

Секако, можете малку да се насмеете откако ќе се бакнете со некого во чие друштво уживате, но дали некогаш се чувствувате како да блескате од среќа откако ќе ве бакне некој што го сакате? Ако го фатите со широка насмевка од уво до уво после бакнежот, тоа е јасен сигнал дека е пресреќен што е со вас.

  1. Внимателно ве слуша

Иако можеби нема да зборува многу кога станува збор за вашата врска и неговите чувства, фактот дека внимателно слуша кога зборувате е неверојатно важен.

Може да се навали поблиску кога разговарате за важни теми или да кимнува кога ќе кажете нешто трогателно, покажувајќи колку му значат вашите зборови.

  1. Се јавува или праќа пораки без причина

Не сите луѓе го прават ова кога се заљубени, па не го сфаќајте тоа лично ако вашиот партнер не го прави. Сепак, тоа е знак дека се чувствува удобно со вас во неромантичните ситуации и дека мисли на вас во текот на денот.

  1. Спонтано ве допира

Кога сте на јавно место, дали ви ја става раката на грб кога стоите еден до друг? Или ве фаќа за рака пред да влезете во толпата за да не се изгубите? Со допирањето покажува дека сака да одржува физички контакт, дури и кога не е сексуален.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma