5 мали трикови како да ВЕ ИЗБЕРЕ ВАС, а не друга жена!

24 март, 20220
Screenshot_5

Ако сакате баш тој маж да биде ваш, а во приказната има друга жена, еве како да станете негов прв избор.

 

 

 

  1. Бидете заинтересирани, но малку помалку од неа

 

Во основа, сакате да разбере дека ви се допаѓа, но и дека сте интересни. Од друга страна, не сакате тој да се чувствува како да го притискате да се забавувате. Причината за тоа е што мажите сакаат малку брзање, а имаат и навика да гледаат девојки кои „се фрлаат пред нивните нозе“, малку арогантно.

 

Давајќи му можност да ве брка, но и да му покажете дека сте заинтересирани, ќе чувствува помал притисок и ќе ве смета за поинтересна од друга жена. Значи, трикот е да бидете помалку агресивни од неа.

 

  1. Не бидете секогаш достапни

 

Луѓето лудуваат и се обидуваат да вратат нешто ако наеднаш исчезне. Ако почекате малку да одлучи, најдобро би било да престанете да му бидете толку достапни. Буквално, тоа значи полека излегување од неговиот живот. Под услов да сте му биле секогаш тука за него „на повик“, ова треба да го започне и да се обиде да ви се посвети. Клучот е да се обидете да го направите ова што е можно помирно и да така кажано не е до вас.

 

  1. Гледајте го во очи долго време

 

Начинот на кој момчето буквално повеќе ќе се заљуби во вас е лесен: воспоставете и одржувајте контакт со очите пет секунди. Ако го правите ова редовно, ќе оставите впечаток на подлабока поврзаност.

 

  1. Направете таа да изгуби интерес

 

Ова е многу незгодно и треба да се направи во тајност. Ако сретне некој друг кој ќе ја заинтересира повеќе, ќе престане да го брка оној што ве интересира вам. Значи буквално имате чист пат. Единствениот проблем е што тој може да дознае и да ве обвини подоцна.

 

  1. Ако не може да одлучи, прашајте го директно

 

Ако разговарате со момчето неколку месеци, треба да ја повлечете линијата. Ако тој не го покренал прашањето, треба директно да го прашате што сака.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi