Дали често сонувате соништа за секс? Еве го нивното значење

3 април, 20240

 

Сигмунд Фројд, таткото на психоанализата, поставил теорија за соновите, според која тие ги одразуваат нашите потисната желби и нагони кои секогаш се поврзуваат со оние примарните, сексуалните.

 

 

 

 

Со текот на времето неговите ученици се оттргнале од таа идеја и престанале соновите да ги сведуват само на тоа, а новите научни теории покажуваат дека тие, особено оние секси сонови, всушност претставуваат одраз на проблемите кои нѐ мачат во секојдневието. Затоа, ако сонувате и вие такви сонови, откријте каква порака ви праќа вашата потсвест.

 

Секс со бившиот – лути сте на сегашниот

 

Секс со непознат – стравувате од иднината

 

 

Секс со славна личност – сакате признание од другите

 

Секс со личност од ист пол – ви треба повеќе разбирање

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi