КАКО ДА ГО ОСВОИТЕ СЕКОЈ МАЖ? Ова се успешни ТЕХНИКИ НА ЗАВЕДУВАЊЕ!

5 февруари, 20240
Screenshot_6

Потребно е време да се разбере што навистина сака еден човек , обожува и зошто би сакал секогаш да биде со нас. Вистината е дека двата пола се различни и имаат различни потреби кога сме во врска. Но, ако ги направите овие 7 работи, ќе го освоите за цел живот.

 

 

 

 

Кажете му што ве прави среќни

Вашиот партнер сака да бидете среќни и тој да биде извор на вашата среќа. Кажете му, не чувајте ги тајно вашите желби, тој навистина не знае да ги чита вашите мисли.

 

 

Проценете го и бидете му благодарни

Кога ќе ви даде што сакате, проценете ги неговите постапки. Тоа е како гориво за вашата врска. Вашата благодарност го прави да се чувствува добро. Мажите сакаат да бидат херои во женските очи. И НЕ го земајте тоа здраво за готово. Никогаш!

 

Дајте му до знаење дека неговите напори се важни

Само затоа што му кажавте на вашиот сопруг што сакате не значи дека тој секогаш ќе го прави тоа правилно. Важно е дали тој се труди или не. Ако се обиде, покажете му дека го цените тоа.

 

Дајте му го просторот што му треба

Можеби му треба време сам со пријателите или некаде да биде сам. На кој било начин да го надполни тоа, оставете му простор да го стори. Многу врски се завршени кога постои очекување дека двајцата партнери мора да направат сè заедно.

 

Прифатете го неговиот свет

Повеќето мажи се прилично свесни за тоа кои се и што сакаат. Ако ви каже што му е важно, верувајте во него. Избегнувајте обид да ги дознаете неговите постапки или да направите претпоставки за тоа што мисли дека сака. Во принцип, мажите не испраќаат лажни сигнали. Она што го гледате е она што го добивате.

 

Откријте што точно прави да се чувствува сакан

Само затоа што обожавате да ви даваат подароци и да ви велат „Те сакам“ не значи дека тој се чувствува сакан. Повеќето луѓе ја покажуваат својата љубов на начинот на кој сакаат да ја примат. Бидете внимателни и видете како вашиот партнер ги изразува своите чувства кон вас. На тој начин, всушност ќе знаете што точно сака.

 

Бидете неговата љубена, а не мајка му

Повеќето мажи сакаат да бидат згрижени, но тоа не значи дека тој сака да се потпре на вас за сè. Вие не сте неговата мајка постојано да го потсетувате да се чисти по себе или да се облекува добро. Тој е зрел човек и може да се грижи за себе. Можете да се грижите, но во граници. Немојте да се однесувате кон него како кон дете, тоа ќе ја убие романсата меѓу вас. Флертувајте со него, дајте му комплименти, покажете му дека сметате дека е привлечен … И оставете ги „мајчинските“ грижи кога е болен…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi