Позата 77 ги ПОЛУДЕ паровите ширум светот: 69 оди во заборав кога ќе ја пробате оваа!

20 јануари, 20240
337574_seksualni-zivot-shutterstock-1083593330_ff

Доколку сакате да направите промени во вашиот сексуален живот и да ја промените монотонијата и рутината, оваа поза дефинитивно е нов предизвик за вас.

Позата 69 е добро позната на сите, но има уште една се поактуелна, исто така со двоцифрен број во своето име.

Имено, позата 77 е многу слична со позата лажица, а целта е телата на љубовниците да се соединат во таа положба. Како изгледа оваа поза?

И двајцата партнери треба да легнат на страна така што ќе бидат свртени во иста насока. Жената треба да ги стави двете нозе околу ногата која е на горната страна на мажот, а потоа да ги подигне нозете под агол од 45 степени. На овој начин вашето тело ќе изгледа како две седумки, па оттука и карактеристичното име на оваа поза.

Виткајте ги колковите полека и погрижете се тие да бидат секогаш на иста висина.

Оваа поза е совршена главно затоа што ја стимулира Г-точката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi