”Работи кои никој не ви ги кажал” – илустрации

25 ноември, 20100

Постојат неколку работи во животот кои кои сигурно веќе ги знаете и сте ги научиле, но ви се чини дека некогаш ги заборавате, бидејќи ретко кој ве потсетува на нив. Илустраторор Алекс од Барселона воведе ваков тип на изјави, преку слатки и смешни илустрации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma