Германски ентузијаст се соѕида во сопствената визба

25 ноември, 20100

Во Германија, 64 годишен пензионер ентузијастички почнал со градба на визба. Се обезбедил со храна и пјалоци, цигли и малтер и работата започнала. Но, кога го завршил ѕидањето на последниот ѕид, сватил дека се наоѓа на погрешната страна, и останал затворен во сопствената визба. Таму останал цел викенд, и во понеделникот почнал со рушење на ѕид, но не на сопствениот, туку ѕидот на соседот. По бучавата која ја предизвикал, удирајќи со чекан во нивниот ѕид, соседите веднаш пријавиле во полиција.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi