Лејди Гага успеала да го опие новинарот на CNN, Купер Андерсон

25 ноември, 20100

Новинарот од CNN, Купер Андерсон признал дека Лејди Гага успеала да го опие во текот на неговото работно време. Тој ја интервјуирал контроверзната пејачка во еден паб, каде бил убеден да испие две чаши виски. Вообичаено, новинарот не пиел алкохол така што тие две чаши испиени во текот на еден час биле доволни тој да се опие. Морал да го прекине интервјуто, бидејќи не бил способен да продолжи со работа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi