Почина двоглавото бебе

23 декември, 20100
two-head-baby-460_796642c

Двоглавото момче кое се роди во руралните делови на индискиот град Тирупати, на 22 декември, успеало да преживее само неколку часа од неговото раѓање. Лекарите веруваа дека на бебето почнало да му се формира втора глава откако, неговиот близнак престанал да се развива во матката на мајката. Извори велат дека имало огормна навалица од медиуми и цивили кои сакале да го видат бебето. Во 2008 година, се роди едно девојче со четири очи, две усти и два носа, во руралните делови на Индиското село Саини, каде што некои локални жители сметаа, дека детето е реинкарнација на хинду богот Ганеш.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi