Банкоматите нечисти како јавните тоалети

10 јануари, 20110
withdraw01

Една британска студија, открила на тастатурата на банкоматите бактерија слична како кај јавните тоалети. Се истакнува дека во просек банкоматите се толку нечисти, што исто е дали парите ќе ги подигнете од под вц школката. Истражувачите кои беа финансирани од компанија што произведува антибактериски производи и премази, земала брисеви од тастатурите на банкоматите и седиштата на јавните тоалети. Од двата примерока никнале ист износ на бактерии, познати по тоа дека можат да предизвикаат дијареа и други болести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi